Wigilia firmowa w Warszawie – jaki lokal wybrać?
Data publikacji 19 grudnia 2022
Wigilia firmowa to tradycja, która tworzy się zarówno w małych, jak i dużych firmach. Jest organizowana w formie klasycznych spotkań przy potrawach przygotowywanych w okresie świątecznym lub w bardziej nowoczesny sposób, na przykład, jako kilkudniowe wyjazdy integracyjne. Jak zorganizować wigilię dla firmy w Warszawie?
Świąteczne spotkanie pracowników
Wigilia firmowa to doskonała okazja do integracji pracowników i kadry zarządzającej. Świąteczne spotkanie w rodzinnej atmosferze sprzyja budowaniu pozytywnych relacji w zespole, co poprawia wykonywanie codziennych obowiązków. W trakcie spotkania można podsumować dotychczasową działalność, poinformować o sukcesach firmy, a także planach na przyszłość. Jest to świetny sposób na wyrażenie podziękowania za wytrwałość i determinację pracowników w celu osiągnięcia wyznaczonych celów.
Atmosfera w duchu polskiej tradycji
Świąteczne spotkanie nie może być zorganizowane w przypadkowym miejscu. Uroczysta kolacja powinna odbyć się w lokalu gwarantującym niepowtarzalną atmosferę, a także wysoką jakość serwowanych potraw i obsługi. Wigilia powinna odnosić się do idei wspólnego spotkania w duchu polskiej tradycji stawiającej na budowanie jedności i przekazywania sobie pozytywnych emocji. Doskonałym miejscem pozwalającym na połączenie tradycji z nowoczesnością jest restauracja Magdy Gessler „U Fukiera”. Jest to jedno z najbardziej uznanych miejsc na mapie Warszawy.
Kolacja wigilijna w restauracji „U Fukiera”
Restauracja Magdy Gessler oferuje tradycyjne świąteczne dania przyrządzone ze składników najwyższej jakości. Dzięki nim wigilia firmowa w Warszawie będzie prawdziwą przygodą kulinarną. Wśród specjalności firmy warto wymienić barszcz rubinowy z uszkami wypełnionymi prawdziwkami, pierogi z kapustą i grzybami leśnymi, ryby po żydowsku i grecku, a także doskonałe świąteczne ciasta, takie jak piernik, makowiec, tort makowy i sernik. Dla zwolenników polskich tradycji kulinarnych czeka pyszna kaczka po polsku, bigos na bogato z dziczyzną, pachnąca karkówka, pieczony boczek i schab ze śliwką. Smak znakomicie podkreśli intensywny domowy kompot i aromatyczne wypiekane na miejscu pieczywo.
Magiczny klimat w sercu Warszawy
Warto dodać, że restauracja U Fukiera dysponuje przytulnym patio, w którym posiłki mogą być spożywane w magicznej i romantycznej atmosferze. Kamienica Fukierowska jest otoczona dużą ilością roślin, a także artystycznymi dekoracjami i bajecznym blaskiem świec. Restauracja Magdy Gessler to prestiżowe miejsce dające okazję na docenienie wysiłku pracowników i zacieśnienie przyjacielskich więzi. Wigilia firmowa w Warszawie w lokalu U Fukiera będzie wyjątkowym spotkaniem, które z pewnością pozostanie w pamięci pracowników na wiele lat.
Sprawdź https://www.ufukiera.pl/aktualnosci/!